Lidmaatschap 2023


Beste leden,

Nieuwe jaar, nieuwe voornemens, tijd om je lidmaatschap te vernieuwen. De tarieven voor het lidmaatschap in 2023 blijven identiek aan deze van 2022. Het lidmaatschap staat gerant voor sportief en uitgebreid surfplezier, onvergetelijke dagen op het mooiste terras van omstreken, kameraadschap en toffe avonden in ons clubje gelegen op de grens van Dessel en Mol. Ook doe je er best aan dit niet te lang uit te stellen om verzekerd te blijven tijdens alle activiteiten. De verzekering van het vorige seizoen is immers beëindigd op het einde van het kalenderjaar.  Doe dit gewoon even snel tussendoor. 

Lidgeld 2023                                            

 
* Volwassenen : 60 €
 
* Kinderen,studenten en 65+:  45 €
 
* Familie (onder eenzelfde dak wonend, tot 4 personen. Vanaf de 5 persoon en volgende betaalt u 25 € extra pp): 110 €
 
* Jaarhuur ligplaats materiaal: 25 €
 
 

Voor de tussenkomst van de diverse ziekenfondsen kan je de nodige formulieren laten invullen en ondertekenen door een bestuurslid gedurende het jaar.
  
De overschrijving van lidgelden moet gebeuren op volgende rekening  / betalingen in de kantine worden niet aanvaard:

 
    IBAN BE26 7895 6989 5529 
    KWKM tav Leen Maeyninckx 
    Laarstraat 22 bus 201 2470 Retie
 
Bevestig uw inschrijving aan lotte.bertels@kwkm.be per mail met vermelding van het aantal personen, namen en geboorte data, adres, familie, student, huurplank , huur ligplaats,….

Als je meerdere personen voor een gezin inschrijft, kan je ook per persoon een email adres vermelden. Dan krijgen zij ook rechtstreeks alle informatie.

Ben je nieuw lid, bezorg bij de bevestiging van inschrijving ook de gegevens in bijgevoegd bestand per persoon.  Zonder deze gegevens is inschrijving immers niet mogelijk.

Wil jezelf en je partner bereikbaar zijn op ander adres, geef dit ook mee. (m.a.w. wie regelt thuis de agenda!)

Geef een reactie