Openingstijden kantine surfclub

Voorlopig zijn we volgende dagen geopend; zie kalender. 

Als jullie wensen dat de kantine open gaat, is een gedeelde inspanning vereist. Al doe je dit maar 1 dagje, hiermee zijn we weer 1 stapje verder.


Ontbijt met veteranentriangel en Ladysurf 15/08

We houden onze veteranentriangel en ladysurf die natuurlijk openstaat voor iedereen die zin heeft om erbij te zijn.

Begin alvast uw strategisch plan voor te bereiden om die dag eens uit te pakken met straffe moves. 

Ook organiseren we sinds enkele jaren 15 augustus ’s morgens een ontbijt voor leden en niet-leden.

Wil je erbij zijn, schrijf je dan tijdig in. (zie de invite) We kunnen 50 liefhebbers hosten. De eerste genieters hebben zich al aangemeld.


Grevelingen weekend 2021

Ja ja, correct gelezen. Het weekend in Grevelingen is ingepland. We hopen dat we dit jaar meer succes hebben als in 2020. Hoe we dit dan kunnen organiseren, is niet in te schatten. Normaal is iedereen dan beschermd en kunnen we een klassiek weekend inplannen. Dit valt te bezien tegen die datum. Het weekend zal doorgaan van vrijdag 17 tot maandag  20 september 2021. We hebben huisje Meidoorn en enkele camping plaatsen voorzien voor tent of caravan.  Huisje Meidoorn is dezelfde accommodatie als in 2019. De accommodatie beschikt over 2 slaapkamers voor 6 personen, 4 slaapkamers voor 4 personen en 2 slaapkamers voor 2 personen. We trachten zoals ieder jaar de capaciteit van de accommodatie optimaal te benutten. Inschrijven voor maandag 8 augustus via leroy_yves@hotmail.com of 0474/349805 aantal personen en namen vermelden. Betalen op KWKM rekeningnummer IBAN BE26 7895 6989 5529.

Wees er tijdig bij vol is vol,  betaling geldt als inschrijving.

Prijs:

P.P. volwassene accommodatie €110. Kinderen -18 €80. -12 €25.

P.P. volwassene camping €70. kinderen -18 €50. -12 €15.

Kinderen -6 gratis.

Inbegrepen in de prijs: Vrijdagavond warm eten, zaterdag ontbijt & BBQ, zondag ontbijt. Allen voorzien met drank.


start seizoen 2021

Beste leden,

Het nieuwe surf seizoen staat voor de deur. Een aantal onder ons hebben de laatste maanden van het jaar nog genoten van enkele mooie surfdagen, voor anderen begint het waarschijnlijk al terug meer te kriebelen omdat het weeral even geleden is dat je op de plank stond. Het nieuwe seizoen is reeds enkele dagen oud, tijd om enkele formaliteiten in orde te brengen, met name de vernieuwing van het lidgeld. De lidgelden blijven behouden zoals in 2020, enkel hanteren we vanaf heden 1 tarief.

De huidige Corona situatie noodzaakt ons om voorlopig verder te doen zoals we 2020 zijn ingegaan en beëindigd, namelijk ons beperken tot windsurfen en SUP’en, de sport bij uitstek waaraan we onze hart verloren zijn. Voorlopig verwachten we op dit gebied nog niet veel versoepelingen en als bestuur willen we hier ook meteen duidelijkheid brengen, de kantine activiteiten zullen we pas herstarten als we vertrouwen hebben dat we ieders gezondheid kunnen garanderen. Mogelijks kunnen we al eens een alternatief brengen binnen enkele weken/maanden, doch dit moeten we goed kunnen beheersen. Immers jullie gezondheid is ons prioritair. Maar genoeg hierover.

We kondigen hier dus geen winterkalender aan, geen nieuwjaarsreceptie, geen Boot Dusseldorf, geen winterwandeling, maar als het even meezit is een wintersurf (en beperkt tot surfen) wel mogelijk met een mooie voorjaarsstorm. Fingers crossed. Wij als bestuur dromen al hardop over zomeractiviteiten, maar daar moet eerst nog wat tijd over gaan en tijd brengt raad!

Zoals ook in 2020 moeten we op de hoogte zijn van de identiteit van iedereen die op het water staat. Daarom is het ook nu weerom noodzakelijk om lid te zijn van de surfclub om te kunnen surfen of SUP’en, dus dagsurfers kunnen we voorlopig niet toelaten zolang de kantine gesloten blijft. Lidgeld is belangrijk om verzekerd te zijn en blijven.

Wel willen we leden zonder surfmateriaal, zoals ook in 2020, de mogelijkheid bieden om via een jaarhuur te beschikken over tijdelijk ‘individueel’ surf- of SUP materiaal zolang de voorraad strekt. Afspraken kunnen hierover individueel gemaakt worden met het bestuur.

Hierbij de tarieven voor 2021 met betalingsgegevens. (Bezorg/bevestig ook zeker uw e-mail mocht dat nodig zijn bij wijzigingen):

De lidgelden voor 2021:

* Volwassenen :                                    60 €
 
* Studenten en 65+:                             45 €
 
* Familie (onder eenzelfde dak wonend, tot 4 personen. Vanaf de 5 persoon en volgende betaalt u 25 € extra pp):
                                                             110 €
 
* Ligplaats:                                           25 €
 

* Daghuur:                                            Surf – 15 €, SUP – 10 €

* Daggeld niet-leden:                            10 €    


* Jaarhuur Surfmateriaal:                      student – 75 €, volwassene – 100 €, gezin – 200 € 

* Jaarhuur SUP materiaal:                    student – 65 €, volwassene – 80 €

  
Denk er ook aan om voor de tussenkomst van de diverse ziekenfondsen, de nodige formulieren in te vullen en te laten ondertekenen door een bestuurslid.

Lidkaarten zullen we dit jaar ook versturen via post.

De overschrijving voor de lidgelden kan gebeuren op volgende rekening :

    IBAN BE26 7895 6989 5529 
    KWKM tav Leen Maeyninckx 
    Laarstraat 22 bus 201 2470 Retie

 Vergeet niet te vermelden : het aantal personen, namen en geboorte data, adres, familie, student, huurplank , huur ligplaats,….
    Bevestig uw inschrijving aan lotte.bertels@kwkm.be, bij voorkeur met bijgevoegd bestand.safestart windsurf/SUP gids!!

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld al vernomen hebben is windsurfen en SUP vanaf 4 mei onder bepaalde voorwaarden opnieuw toegelaten. Onze federatie WWSV heeft hiervoor richtlijnen opgesteld die afgesproken zijn met de overheid. Deze richtlijnen zijn in deze communicatie toegevoegd en zullen ook aan het clublokaal zichtbaar uitgehangen worden. Wij willen U dan ook vragen deze te respecteren zodat wij als windsurf sport en SUP een positieve katalysator kunnen zijn en blijven. 

Vanaf 4 mei zal windsurfen en SUP toegelaten zijn op de club, enkel voor leden. (Lid = lidgeld betaald in 2020.)

Word je ook graag lid? klik hier

De richtlijnen van de overheid zijn samen te vatten als volgt en worden ook duidelijk uitgehangen ter plaatse: 

  • windsurfen en SUP is toegelaten mits gebruik wordt gemaakt van eigen materiaal
  • naast en op het water moet voldoende afstand van elkaar gehouden worden
  • op en aftuigen doe je individueel
  • was je handen ook na het beoefenen van watersporten
  • het is niet toegelaten na het surfen of suppen ter plaatse te blijven. Je moet nadien onmiddellijk opruimen en het terrein verlaten.
  • Sporten is lokaal/plaatselijk toegelaten. Het verbod op niet essentiële verplaatsingen blijft van kracht.

Wij benadrukken als bestuur dat deze voorwaarden absoluut noodzakelijk zijn en ten allen tijden moeten gerespecteerd worden tot nader bericht. Het niet naleven ervan heeft consequenties, niet enkel voor uzelf, maar ook voor de andere leden. 

We hebben er op dit moment voor gekozen voorafgaande registratie niet te verplichten voor het windsurfen of SUP. Zo houden we de drempel laag om naar het water te gaan.

Wel willen we jullie er absoluut op wijzen dat het respecteren van deze maatregelen noodzakelijk is.

Gelieve een mailtje te sturen naar philippe.vandervoort@kwkm.be met gelezen en akkoord met de richtlijnen voordat U terug op de club gaat windsurfen of SUP’en.

Ik hoop dat deze versoepeling jullie smaakt, maar hou er rekening mee dat dit enkel van toepassing is voor het beoefenen van het windsurfen en SUP. Voor andere randactiviteiten geldt nog een absoluut verbod. Andere activiteiten buiten het sporten zelf blijft een niet essentiële activiteit of verplaatsing.

Meer info en updates https://www.wwsv.be/


Wintersurf 15/02/2020

Beste leden,

Zaterdag is opnieuw afspraak op de club met een heuse wintersurf voor de echte die-hards onder de leden. Het voorbije weekend is er ook reeds een storm chase geweest door enkele dapperen, nu zaterdag zijn de omstandigheden meer open voor iedereen. Ook niet surfers zijn uiteraard meer dan welkom.

Zie je er tegen op om je surfspullen uit de winterstalling te nemen, geen probleem. Je kan een setje nemen op de club.

Hoe meer frisse zielen, hoe meer vreugde. Nadine kan je warmte vinden in de kantine.

We delen ook de prijs uit voor de speer van het Meer 2019.

We richten ons op 14u om te water te gaan, lekker warm ingeduffeld.
Voorlopig zijn de windvoorspellingen zeer gunstig. Laat ons hopen dat dit zo blijft.


Dusseldorf 2020.

Op 26 januari 2020 gaan we weer met zen allen naar Boot Dusseldorf.  Het ideale moment om je materiaal te updaten of/en gewoon een geweldig plezante dag te beleven bij onze Oosterburen.
De club legt zoals elk jaar een bus in en bestelt de beurstickets.
Je kan meereizen door een mailtje te sturen naar lotte.bertels@kwkm.be en de volgende storting uit te voeren op IBAN BE26 7895 6989 5529
30 euro voor leden
25 euro voor leden met studentenkaart en leden van 65+
35 euro voor niet-leden
met de volgende vermelding erbij:  Boot + naam. De bus vertrekt om 8.00 uur aan de surfclub en stopt nog op de markt in Retie en aan de oprit van de autosnelweg in Arendonk.
Inschrijven kan tot en met 17 januari.  Latere beslissers betalen 15 euro op de bus en voorzien hun ticket voor de beurs zelf.