start seizoen 2021


Beste leden,

Het nieuwe surf seizoen staat voor de deur. Een aantal onder ons hebben de laatste maanden van het jaar nog genoten van enkele mooie surfdagen, voor anderen begint het waarschijnlijk al terug meer te kriebelen omdat het weeral even geleden is dat je op de plank stond. Het nieuwe seizoen is reeds enkele dagen oud, tijd om enkele formaliteiten in orde te brengen, met name de vernieuwing van het lidgeld. De lidgelden blijven behouden zoals in 2020, enkel hanteren we vanaf heden 1 tarief.

De huidige Corona situatie noodzaakt ons om voorlopig verder te doen zoals we 2020 zijn ingegaan en beëindigd, namelijk ons beperken tot windsurfen en SUP’en, de sport bij uitstek waaraan we onze hart verloren zijn. Voorlopig verwachten we op dit gebied nog niet veel versoepelingen en als bestuur willen we hier ook meteen duidelijkheid brengen, de kantine activiteiten zullen we pas herstarten als we vertrouwen hebben dat we ieders gezondheid kunnen garanderen. Mogelijks kunnen we al eens een alternatief brengen binnen enkele weken/maanden, doch dit moeten we goed kunnen beheersen. Immers jullie gezondheid is ons prioritair. Maar genoeg hierover.

We kondigen hier dus geen winterkalender aan, geen nieuwjaarsreceptie, geen Boot Dusseldorf, geen winterwandeling, maar als het even meezit is een wintersurf (en beperkt tot surfen) wel mogelijk met een mooie voorjaarsstorm. Fingers crossed. Wij als bestuur dromen al hardop over zomeractiviteiten, maar daar moet eerst nog wat tijd over gaan en tijd brengt raad!

Zoals ook in 2020 moeten we op de hoogte zijn van de identiteit van iedereen die op het water staat. Daarom is het ook nu weerom noodzakelijk om lid te zijn van de surfclub om te kunnen surfen of SUP’en, dus dagsurfers kunnen we voorlopig niet toelaten zolang de kantine gesloten blijft. Lidgeld is belangrijk om verzekerd te zijn en blijven.

Wel willen we leden zonder surfmateriaal, zoals ook in 2020, de mogelijkheid bieden om via een jaarhuur te beschikken over tijdelijk ‘individueel’ surf- of SUP materiaal zolang de voorraad strekt. Afspraken kunnen hierover individueel gemaakt worden met het bestuur.

Hierbij de tarieven voor 2021 met betalingsgegevens. (Bezorg/bevestig ook zeker uw e-mail mocht dat nodig zijn bij wijzigingen):

De lidgelden voor 2021:

* Volwassenen :                                    60 €
 
* Studenten en 65+:                             45 €
 
* Familie (onder eenzelfde dak wonend, tot 4 personen. Vanaf de 5 persoon en volgende betaalt u 25 € extra pp):
                                                             110 €
 
* Ligplaats:                                           25 €
 

* Daghuur:                                            Surf – 15 €, SUP – 10 €

* Daggeld niet-leden:                            10 €    


* Jaarhuur Surfmateriaal:                      student – 75 €, volwassene – 100 €, gezin – 200 € 

* Jaarhuur SUP materiaal:                    student – 65 €, volwassene – 80 €

  
Denk er ook aan om voor de tussenkomst van de diverse ziekenfondsen, de nodige formulieren in te vullen en te laten ondertekenen door een bestuurslid.

Lidkaarten zullen we dit jaar ook versturen via post.

De overschrijving voor de lidgelden kan gebeuren op volgende rekening :

    IBAN BE26 7895 6989 5529 
    KWKM tav Leen Maeyninckx 
    Laarstraat 22 bus 201 2470 Retie

 Vergeet niet te vermelden : het aantal personen, namen en geboorte data, adres, familie, student, huurplank , huur ligplaats,….
    Bevestig uw inschrijving aan lotte.bertels@kwkm.be, bij voorkeur met bijgevoegd bestand.


Geef een reactie