Test opening kantine


Na een moeilijk jaar in 2020 zijn we als bestuur verheugd velen van jullie terug te ontmoeten in de ledenlijst van 2021. Het aantal leden gaat reeds ruimschoots boven de 100, teken dat er nog vele enthousiaste surfers en sympathisanten zijn in de club.

1.Test opening kantine

Om dat in de verf te zetten en omdat we elkaar al lange tijd niet meer mochten ontmoeten, organiseren we op zaterdag 12 juni een clubdag. We openen de kantine omstreeks 14.00u enkel voor leden (dit wil zeggen personen die in 2021 reeds lidgeld betaalden), tap zal door het bestuur uitgevoerd worden. Het zal U niet verbazen dat we de Corona regels moeten respecteren die op dat moment geldig zijn, dus hopelijk is het weer ons goed gezind, en anders vinden we we een oplossing. Breng alvast uw mondmasker mee. Tegen etenstijd voorzien we een hapje voor de aanwezigen, hierover hoeft U zich dus geen zorgen te maken. Sluitingsuur moeten we uiteraard ook respecteren. Ten laatste 22.00 uur gaan de deuren toe.

Om goed voorbereid te zijn en te kunnen inschatten welke voorzieningen we moeten treffen, weten we graag bij benadering wie aanwezig zal zijn. Daarom zien we graag uw inschrijving voor deze dag per e-mail toekomen op het adres van de verzender ten laatste voor zaterdag 5 juni. Dit geeft ons nog de tijd om de nodige voorzieningen te treffen. (INSCHRIJVING IS NODIG)

Deze ‘clubdag’ zal gelden als testevent en wij zullen aansluitend evalueren of dit kan werken voor de zomer en of we ruimer kunnen openen.

Opening kantine zomer

Het openen van de kantine willen we beslissen op basis van wat we zien op 12 juni. Echter jullie weten evengoed als ons, als de kantine open gaat, zijn kantiniers nodig. Daarom, zonder enige verplichting, zouden we ook reeds een beeld willen krijgen op mogelijke kandidaten, zonder dat we reeds een kantine lijst invullen. Dus, zie je het zitten deze zomer de kantine open te houden – VOLGENS DE CORONA REGELS – laat het ons ook even weten via een mailtje. Dit geeft ons een zicht op de kans op een succesvolle start in juli of augustus.

Geef een reactie