Opkuis kantine


Na een sluiting van 1 jaar en half heeft de tijd natuurlijk niet stilgestaan en is de kantine wel aan een grondige opkuis toe. Deze plannen we in op zaterdag 29 mei en zondag 30 mei als deze 2de dag nog nodig is. Helpende handen zijn altijd welkom, zij die hierbij reeds aanwezig waren weten dat er dan toch enkele uurtjes stevig gewerkt wordt.  Om dit op een veilige wijze te kunnen laten plaatsvinden en conform de regels die gelden zullen we de aanwezigen opdelen in groepjes zodat we onderlinge contacten beperken. Er is redelijk wat werk binnen en buiten nodig. 

Om te veel personen gelijktijdig binnen in de kantine te vermijden willen we binnen tijdig aanvatten (10.00uur) en het werk wat opsplitsen. Hierbij grove planning, daar waar je een toegevoegde waarde kan betekenen, laat dit even weten, ook weer per kerende mail. Zo kunnen wij vermijden dat we met te veel personen op hetzelfde moment moeten binnen zijn. We zien jullie immers graag ook weer gezond naar huis gaan.

10.00u: plafond kuisen, keuken afwassen en meubilair buiten

12.00u: toog en glazen

14.00u: start buiten werk – surfpakken kleedkamer opkuisen – opkuis surfkot huurmateriaal – lesmateriaal

15.00u: vloer kleedkamer – kantine – sanitair 

We zullen de dijk ter hoogte van de kantine dan ook opvullen (enkele extra kruiwagens zijn welkom) – het deel van de dijk van het boothuis richting Sibelco verder heeft een grondige herstelling nodig. 

Hiervoor zijn plannen in voorbereiding.

Geef een reactie